Dragi, koja mi lepše stoji?

Dragi, koja mi lepše stoji?

Naravno, reč je o haljini. Ona je naš saveznik, sa njom krijemo nedostatke i ističemo vrline. Ona je najženstveniji odevni komad i prilika da budemo princeza modernog doba.

Važno je da izaberemo pravu za određenu svečanost, da postavimo sebi teze kojima se vodimo prilikom odabira. Kroz par smernica vodimo vas do samog zaključka – koju haljinu da odeberemo?

Prva smernica svakako je – koja vrsta svečanosti za koju biramo haljinu? Nakon toga zaključujemo kakva forma haljine odgovara našem obliku tela. Kada stvorimo viziju kroja koji nam pristaje, biramo vrstu materijala i boju koja nam pristaje. Budite kreativne pri izboru boje i dopustite sebi luksuz letnjih boja i šarenila koje itekako mogu izgledati ženstveno. Haljine su u neraskidivoj vezi sa aksesoarom, oslobodite se obruča i dopunite svoj stajling sa komadom nakita koji će najbolje pristajati uz haljinu. I naravno, ne zaboravite svoj omiljeni par udobnih štikli.

Dobro se upoznajte sa svojim telom, krenite u potragu sa smislom, isprobajte sve forme i donesite najbolju odluku u kojoj će te provesti svečanost i biti sigurne u sebe. Jer unutrašnja lepota i samopouzdanje je nešto što ni jedan odevni komad ne može nadomestiti. 

Love yourself, be yourself.

Svi komentari

Ostavite komentar