ONLINE KUPOVINA, LIFESTYLE 2020. GODINE

ONLINE KUPOVINA, LIFESTYLE 2020. GODINE

Da smo zamišljali 2020. godinu ne bi je ovako zamislili. Nepredvidiva, nesigurna i neočekivana godina iz koje smo možda i nešto naučili i dobili novu dimenziju.

Moderno doba ima svojih prednosti, mi starijeg kova to malo teže prihvatamo, pa tako mislim da nas je ova korona ubacila u petu brzinu koraka sa vremenom.

Slušajući sve preporuke struke, moja lična odluka je bila smanjena kupovina i odlasci u tržne centre. Vreme je prolazilo, vanredno stanje je bilo u ovom i onom obliku, život teče, ne sme da stane. Godinama sam odbijala kupovinu preko interneta, to nije za mene, to je možda neka prevara, šta ako ne mogu da vratim garderobu itd. Itd. su pitanja koja su me itekako mučila i odvraćala od te vrste shopinga.

Karantinsko vreme mi je dalo prostora da to sagledam iz više uglova. I gle čuda?!?! To funkcioniše! Kupovina nikad nije bila jednostavnija. Brendovi na online prodavnicama se zaista trude da detaljno objasne proizvod, vrstu materijala, kao i fotografije iz više uglova.

Naravno u svakom žitu ima kukolja, pa tako i u virtuelnim prodavnicama, ali treba pratiti komentare i ocene i na kraju isprobati u vidu porudžbine manje vrednosti i tako ukazati poverenje nekom brendu. Svaki afirmisani brend će rado zameniti veličinu ili proizvod, a nekima je čak i dostava besplatna.

Zaključak : prepustite se čarima modernog doba, sedite u svoju fotelju i u par klikova poručite svoju omiljenu haljinu, majicu, jaknu. Online kupovina ima svojih prednosti, poput uštede vremena, većih popusta i na kraju – čuvajte sebe i svoje zdravlje, shoping će se prilagoditi nama!

Svi komentari

Ostavite komentar