Filmovi koji su menjali modu

Filmovi koji su menjali modu

Sedma umetnost uvek je bila zaslužna za promene u našim životima. Ona je oblikovala naša maštanja, naše poglede na svet, na ljubav, ali i na način oblačenja.Način oblačenja filmskih likova dostizao je kultni status i van ekrana, pa smo svi mi u nekom momentu poželeli da oponašamo glumice sa velikog platna.

Hajde da izdvojimo dva takva filma i glumice koje su na nas ostavile utisak nedostižne elegancije.60te su donele velike promene.

Odri Hepbern u svojoj kultnoj crnoj haljini za koju je zaslužan Živanši, do današnjeg dana postala je simbol ekscentrične elegancije.I pored filma Doručak kod Tifanija, ne možemo a da ne pomenemo film Brilijantin koji je zauvek promenio pop kulturu.

Sve te devojke iz filma nose classic komade koje će zapravo uvek biti u trendu i neće izaći iz mode.Danas svako ima drugačije vidjenje mode, neki smatraju da ih diktiraju modne kuće, dok neki smatraju da su za modu zaslužni influenseri. Ono što je sigurno jeste imati svoj stil i biti elegantan uvek i svuda. Šta  god nosili, nosite to sa elegancijom, jer eleganciju ne čini ono što ste obukli, već vi!

Svi komentari

Ostavite komentar