Nakon što na web sajtu TIB Stil Fashion potvrdite željenu porudžbine stići će Vam na email potvrda da je Vaša porudžbina primljena. U emailu će biti navedeni podaci za isporuku (ime i prezime, adresa, kontakt telefon), spisak poručenih artikala, pojedinačne cene i ukupna cena.

1.    Rok isporuke

Republika Srbija

Rok isporuke je 5-10 radnih dana za teritoriju Republike Srbije i počinje da teče od prvog narednog radnog dana posle slanja porudžbine. Troškove isporuke na teritoriji Republike Srbije snosi TIB Stil Fashion. U slučaju kašnjenja isporuke naš operater će Vas obavestiti o istom.
Vašu porudžbinu za teritoriju Republike Srbije će u periodu od 8-16h svakog radnog dana isporučiti kurirska služba Aks Express, na adresu koju ste ostavili pri poručivanju. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Kurir ima obavezu da pokuša da uruči svaku pošiljku u dva navrata. Uobičajena praksa firme Aks Express je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pokuša da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i da ugovori novi prigodan termin isporuke. Ukoliko Vas i drugi put nakon dogovaranja termina isporuke ne pronađe na adresi pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas telefonskim putem kako bi smo ustanovili koji je razlog neuručenja pošiljke i kada Vam odgovara da istu ponovo pošaljemo.
Nakon slanja pošiljke, poslaćemo Vam email sa kodom Vaše porudžbine na osnovu koga možete na sajtu Aks Express-a pratiti status iste i novo projektovano vreme uručenja.

Sve Vaše porudžbine nastale tokom vikenda i praznika, biće obrađene prvog narednog radnog dana.

Ostatak sveta

Za teritorije izvan Republike Srbije rok isporuke je u skladu sa rokovima isporuke definisanim od strane kurirskih službi DHL i POSTEXPORT. Rok isporuke zavisi od izabrane kurirske službe i Zone u kojoj se nalazi zemlja u koju se vrši isporuka i iznosi od 7 do 15 dana (za Evropu 7-10 dana, za ostatak sveta 10-20 dana). Ovde možete preuzeti Tabele sa zonama i rokovima isporuke. Molimo Vas da imate u vidu da ukoliko izaberete transport POSTEXPORT-om isti će trajati nekoliko dana duže u odnosu na brzu kurirsku službu DHL, najverovatnije 5-10 više u zavisnosti od zemlje isporuke. Rokovi isporuke zavise i od specifičnih lokalnih zakonskih regulativa, između ostalog i od termina rada carinskih službi i procedura postupanja istih, što se može odraziti na napred navedene rokove isporuke. Molimo Vas da u planiranju Vaših porudžbina imate u vidu i eventualne nepredviđene okolnosti koje se mogu dogoditi, a koje mogu da utiču na projektovane rokove isporuke i ne zavise od TIB Stil Fashion.
Vaša porudžbina će biti isporučena u toku radnog dana (ponedeljak-petak), u periodu od 8-17 h, a sve u skladu sa radnim vremenom lokalnim filijala DHL-a u zemlji isporuke tj rokovima isporuka lokalnih poštanskih službi sa kojima POSTEXPORT ima sklopljen ugovor o saradnji.
 

2.    Način isporuke

Prilikom preuzimanja molimo Vas da vizuelno pregledate isporučen paket kako bi ste utvrdili da isti nema neka vidna oštećenja. Ukoliko ste izabrali transport Vašeg proizvoda DHL-om i pri vizuelnom pregledu primetite da postoje oštećanja za koja posumnjate da su mogla da utiču na kvalitet isporučenog proizvoda, molimo Vas odbijte prijem pošiljke. Ukoliko ste izabrali transport POSTEXPORT-om i pri vizuelnom pregledu primetite da postoje oštećanja za koja posumnjate da su mogla da utiču na kvalitet isporučenog proizvoda, molimo Vas da primite paket i fotografišete paket koji ste dobili. Ukoliko nakon otvaranja paketa i pregleda proizvoda koje ste kupili utvrdite da su proizvodi oštećeni tokom transporta molimo da ga takođe fotografišete i sve te fotografije uz reklamacioni obrazac pošaljete našem operateru na email adresu [email protected].

Potrebno je da nas o svim nastalim problemima odmah obavestite putem emaila [email protected] kako bi smo u narednim isporukama bili efikasniji.
Ukoliko je pri vizuelnom pregledu pošiljka naizgled bez oštećenja možete da potpišete prijem pošiljke i istu slobodno preuzmete.
U slučaju da imate bilo koju primedbu, pitanje ili sugestiju molimo Vas da nam se obratite na email adresu 
[email protected].
Ukoliko želite da poručite naše proizvode sa mestom isporuke van teritorije Republike Srbije, a niste sigurni u bilo koji aspekt procesa poručivanja, isporuke ili eventualnih troškova koje ovakav vid isporuke može da ima molimo da nam se obratite upitom slanjem emaila na adresu 
[email protected].
Ukoliko ste se prilikom kupovine i isporuke izvan teritorije Republike Srbije opredelili za isporuku putem POSTEXPORT-a sve isporuke za vrednost proizvoda veću od 50 eura je besplatna. Ukoliko izaberete ovu opciju transporta nemate dodatne troškove transporta bez obzira na zemlju i/ili lokaciju u okviru određene zemlje.
Ukoliko ste se prilikom kupovine i isporuke izvan teritorije Republike Srbije opredelili za brzu kurirrsku službu DHL za sve isporuke za vrednost proizvoda veću od 300 eura je besplatna. Molimo da imate u vidu da pojedine zemlje i/ili područja u okviru pojedinih zemalja definisana kao „udaljena područja“ postoje posebni uslovi isporuke kurireske službe DHL sa dodatnim troškovima isporuke. Ovde možete preuzeti tabelu sa listom posebnih područja isporuke,„ RAS (dostava robe na udaljena područja,lista svih zemalja sa poštanskim brojevima ili imenima gradova za pojedine države)“. Trošak isporuke za ova posebna područja možete preuzeti ovde. 
Ukoliko se zemlja isporuke nalazi u zoni povećanog rizika trošak isporuke podložan je doplati za povećan rizik. Tabelu troškova povećanog rizika možete preuzeti ovde. Zemlje za koje se naplaćuje ovaj dodatak su: Afghanistan, Iraq, Libya, Mali, Niger, South Sudan, Yemen, Syria.
U slučaju da se zemlja isporuke nalazi u zoni pod sankcijama UN-a trošak isporuke podložan je dodatnoj doplati dodatka. Tabelu troškova doplate možete preuzeti ovde. Zemlje gde se naplaćuje ovaj dodatak su Iran (Islamic Republic of), Iraq, Libya, Sudan, Yemen, Central African Republic, Democratic Republic of Congo, Eritrea, North Korea, Somalia, Syria.
U slučaju da iz objektivnih okolnosti nismo u mogućnosti da omogućimo isporuku poručenih artikala o tome će Vas naš operater obavestiti u najkraćem roku i ponuditi Vam neko od mogućih alternativnih rešenja.
 
VAŽNO: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme „POTVRDI“, saglasni ste sa uslovima isporuke